Събития Детайли - Традиционен Европейски ден на здравословно хранене и готвене

EMail Печат

Събития

Събитие 

Традиционен Европейски ден на здравословно хранене и готвене
Заглавие:
Традиционен Европейски ден на здравословно хранене и готвене
Кога:
14.01.2010 - 14.01.2010 09.00 ч - 18.00 ч
Къде:
Интер Експо Център - София
Категория:
Фестивал

Описание

Под патронажа на Представителството на Европейската комисия в България на 14 януари 2010г. над 500 деца на възраст 9 - 12 години от столични държавни, частни и специализирани училища за деца с увреждания ще вземат участие в традиционния "Европейски ден за здравословно хранене и готвене с деца".

На този ден, в защита на ефективното детско хранене, Представителството на Европейската Комисия в България, Евро-Ток България, Столична община и Компаниите Партньори обединяват сили, за да напомнят гръмко, че Здравословното хранене при децата е български, европейски и световен ПРИОРИТЕТ.

Допълнителна информация: Кампания "Вкусната дружина"

Място

Интер Експо ЦентърКарта
Място:
Интер Експо Център   -   Уебсайт
Улица:
бул. Цариградско шосе 147
ПК:
1784
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук