Събития Детайли - Метрополис и Фабрика за Звуци

EMail Печат

Събития

Събитие 

Метрополис и Фабрика за Звуци
Заглавие:
Метрополис и Фабрика за Звуци
Кога:
12.12.2009 - 12.12.2009 
Къде:
Интер Експо Център - София
Категория:
Събиране

Описание

На 12 декември Интер Експо Център София ще бъде разтърсен от Кралят на техното АДАМ БАЙЕР и първата дама на минимала МАГДА - Beck'sperience the music - Sound Fabrik.

Най-скъпото и модерно изложбено съоръжение в страната Интер Експо Център София за втори път ще отвори врати за последователите на модерния и новаторски саунд-ценители на качественото забавление от световна класа у нас на заветната дата 12.12.

Билети за наложилото се като традиция през последните години декемврийско парти могат да бъдат купени от касата на НДК и в мрежите на Eventim и Ticketstream в цялата страна от 20-ти ноември.

Първите 200 пропуски на промоционална цена от 20 лв ще бъдат в разпространение само до края на месеца. От 1-ви декември предпродажната цена на билета за Sound Fabrik ще стане 25 лв, а в самия ден на ивента ще стигне 30 лв.

Специална промоция на Beck's ще даде възможност на част от феновете на Sound Fabrik да спечелят покана за предстоящото парти.

Място

Интер Експо ЦентърКарта
Място:
Интер Експо Център   -   Уебсайт
Улица:
бул. Цариградско шосе 147
ПК:
1784
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук