Събития Детайли - "The Twilight Saga: New Moon"

EMail Печат

Събития

Събитие 

Заглавие:
"The Twilight Saga: New Moon"
Кога:
04.12.2009 - 04.01.2010 
Къде:
София - София
Категория:
Култура

Описание

Официалната премиера на „Здрач 2: Новолуние" ще бъде на 04.12.2009г. ,във всички кина Арена - София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, както и в кино Фламинго - Пловдив.

20 октомври е официалната дата за излизането на диска „Тhe Twilight Saga: New Moon"OST - саундтрак към продължението на филма „Здрач".

Всички песни от албума са включени във филма, като сред тях се откроява и новият сингъл на Death Cab For Cutie - „Meet Me On The Equinox".

{youtube}bjIErrcr75A{/youtube}

Във втората част от феноменално успешната поредица ЗДРАЧ на Стефани Майер, любовта между смъртна и вампир се издига на ново равнище, като БЕЛА СУОН (Кристен Стюарт) навлиза по-надълбоко в мистериите на свръхестествения свят, от който тя копнее да стане част - само за да се окаже в още по-голяма опасност откогато и да било по-рано.

След злополучния 18-ти рожден ден на Бела, ЕДУАРД КЪЛЪН (Робърт Патинсън) и неговото семейство напускат град Форкс, щат Вашингтон, в усилие да я защити от опасностите, присъщи на техния свят. Докато Бела с разбито сърце като насън кара последната си година в гимназията, безучастна и сама, тя открива, че образът на Едуард идва при нея винаги, когато се излага на опасност. Желанието й да бъде с него на всяка цена я кара да поема все по-големи рискове.

 

Място

СофияКарта
Място:
София
Улица:
-
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук