Събития Детайли - Галя с акустичен концерт в "Червило"

EMail Печат

Събития

Събитие 

Галя с акустичен концерт в
Заглавие:
Галя с акустичен концерт в "Червило"
Кога:
19.11.2009 23.30 ч
Къде:
София - София
Категория:
Концерт

Описание

Певицата GALIA стана посланик на добра воля за каузата "И АЗ МОГА".

На 19 ноември, четвъртък Галя ще пее в подкрепа на децата с увреждания у нас. Акустичният концерт ще бъде в клуб Chervilo от 23:30 ч. Средствата от концерта, ще бъдат предоставени за подпомагане изграждането на Центъра за деца с аутизъм, който фондация И АЗ МОГА създава в Пловдив.

Популярната изпълнителка, ще излезе на сцената със своята клубна формация, с която предизвика бурни овации на своя MAD Secret Concert тази пролет - Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (барабани) и Борис Таслев (бас). Формацията ще зарадва публиката с нетрадиционни аранжименти и интерпретации в стил neo-soul, lounge и house, с елементи на някои от джаз класиките.


Място

СофияКарта
Място:
София
Улица:
-
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук