Събития Детайли - Greeting cArt's - авторски картички на Вили Банкова

EMail Печат

Събития

Събитие 

Greeting cArt's - авторски картички на Вили Банкова
Заглавие:
Greeting cArt's - авторски картички на Вили Банкова
Кога:
06.11.2009 18.00 ч
Къде:
Център-ателие „Николай Шмиргела” - София
Категория:
Култура

Описание

Откриване в петък - 6 ноември 2009, от 18.00 часа
Център-ателие „Николай Шмиргела"
ул. „Ген. Паренсов" 30

Кога беше последният път, когато написахте на ръка послание до човека, когото обичате? На кого искате да изпратите картичка? И какво бихте написали на нея? Дали ще ви хрумне да напишете гатанка? Или да напомните за нещо? Или пък само едно истинско "Обичам те".

Нито една форма за незабавно съобщение не може напълно да замени този топъл и интимен жест, който наистина показва на човека до нас, че той или тя заслужава всяка секунда от нашето време.

Ето защо ние обичаме картичките!

Greeting cArt's e изложба с авторски картички на Вили Банкова, които ще можете да разгледате от 6 ноември в галерия „Николай Шмиргела".

А коя е Вили Банкова? Тя има художествено образование. От пет години работи в арт магазини "Слънчоглед". Преди това е работила като преподавател по рисуване във Варна. Това е първата й изява с картички. Те са свежи, вдъхновяващи, и най-важното: водят до хрумването, че всеки е автор и всеки може да направи своята уникална картичка. Те са малка приятна изненада за човека, когото обичаме, който празнува годишнина, кани ни на гости или сватба или е просто специален в живота ни.

Място

Център-ателие „Николай Шмиргела”Карта
Място:
Център-ателие „Николай Шмиргела”   -   Уебсайт
Улица:
ул. Ген. Паренсов 30
ПК:
-
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

  • Mim
Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук