Събития Детайли - Арена на красотата

EMail Печат

Събития

Събитие 

Арена на красотата
Заглавие:
Арена на красотата
Кога:
07.11.2009 - 09.11.2009 
Къде:
Интер Експо Център - София
Категория:
Фестивал

Описание

От 7 до 9 ноември в Интер Експо Център в София ще се проведе есенното национално изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA и Wellness.
Най-успешните фирми-вносители на българския пазар ще покажат най-новите си технологии, козметични марки и продукти, терапии и апаратура. Школите ще представят своите годишни програми за обучение. Свои щандове ще имат и специализираните медии, които целогодишно работят за бранша и следят развитието на пазара.

Изложители:
На изложението ще бъдат представени повече от 10 нови бранда в професионалната козметика. У нас ще бъде показана нашумялата марка козметика на топмодела Анриана Карембьо Silicium+, бързо превърнала се в мечтата на всеки козметичен салон. Козметиката е на основата на органични силикати. Марката е разработена в 4 направления - линия за мъже, анти-ейдж, серия гримове и SPA продукти.

Фирма „Сънкинг" ще покаже за първи път у нас най-новата световна мания Collarium Mon Amie - солариум, който комбинира съчетаване на желания тен с анти-ейдж ефект. Съвсем новата технология е освен с UV и с колагенови лампи, които действат за възстановяване на колагена, премахват бръчките и стягат кожата.

Конкурси:
Списание за салони Арена на красотата за първи път ще организира конкурс Salon Arena of Beauty 2009, разделен в 11 категории.

Традиционният вече Национален конкурс по ноктопластика тази година за първи път ще изпрати победителите да се състезават на Международния шампионат в Дюселдорф, Германия. В категория дизай винаги се избира типично българска тема - тази година тя е „Кукери".

Журито изцяло е съставено от членове от чужбина, а критериите, по които ще се работи и оценява са адаптирани и съобразени с международните. Генерален спонсор на конкурса е OPI.

Професионални семинари:
Специално за събитието от Украйна ще пристигне Валентина Денисенко, автор на патентованата технология за изграждане на нокти - EDGE. Това е последния хит в областта на ноктопластиката по света. Тя ще направи семинар-демонстрация за напреднали маникюристки на 9 ноември.

Официалния представител на марката OPI за България също е подготвил семинарна програма, на която ще представи нови техники и ще демонстрира Axxium Gel System и Axxium Soak-off Laquer System. Демонстрацията ще води международния гост-артист на марката Мишел Спроут.

Дните 7 и 8 ноември, ще бъдат посветени на "Актуални въпроси на салонния бизнес и SPA центровете". Организатор на семинарната програма е списание за салони "Арена на красотата".

В2В:
Най-важното браншово събитие, което ще се проведе по време на изложението е Национална конференция на собствениците на салони за красота и SPA центрове. Инициаторите на конференцията са едни от най-изявените имена в бранша, собственици на салони и вериги от бюти центрове. Те очакват на 9 ноември повече от 1000 свои колеги да се включат в първото по рода си събитие. Темите, които ще се обсъждат са сред приоритетните на бранша въпроси: Салонният бизнес в България на европейско ниво; Ролята на държавата в създаване на условия за развитие на салонния бизнес; Нелоялната конкуренция - пречка за развитието на салонния бизнес.

Място

Интер Експо ЦентърКарта
Място:
Интер Експо Център   -   Уебсайт
Улица:
бул. Цариградско шосе 147
ПК:
1784
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук