Събития Детайли - Василис Карас

EMail Печат

Събития

Събитие 

Василис Карас
Заглавие:
Василис Карас
Кога:
30.11.2009 - 30.11.2009 19.00 ч
Къде:
Национален дворец на културата - София
Категория:
Концерт

Описание

Място: Национален дворец на културата - зала 1
Цена на билета: от 30 до 70 лв.

На 30-и ноември ще имаме уникалната възможност да наблюдаваме големия гръцки изпълнител Василис Карас на голяма сцена в зала 1 на НДК. Той ще гостува в София с най-големите си хитове Phenomeno, Avtopepithisi, Girise, Tilefonise Mou и много други, очаквани с години от почитателите на гръцката музика у нас. Като реверанс към българската публика Карас ще изпълни за първи път специално и някои от най-новите си композиции, издадени през 2009 година.

Неизменна част от спектакъла на Карас ще бъде 26-членният му оркестър, който по многочисленост и професионализъм спокойно може да се сравни с камерна филхармония. Музикантите от оркестъра на Карас допълнително ще допринесат за пищността на шоуто и това публиката да се потопи в гостоприемната атмосфера на гръцкото Средиземноморие.

Място

Национален дворец на културата Карта
Място:
Национален дворец на културата   -   Уебсайт
Улица:
пл. България 1
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук