Събития Детайли - КОЗАТА или КОЯ Е СИЛВИЯ?

EMail Печат

Събития

Събитие 

КОЗАТА или КОЯ Е СИЛВИЯ?
Заглавие:
КОЗАТА или КОЯ Е СИЛВИЯ?
Кога:
18.11.2009 - 20.11.2009 19.00 ч
Къде:
Народен театър Иван Вазов - София
Категория:
Култура

Описание

КОЗАТА или КОЯ Е СИЛВИЯ? (бележки към дефиницията за трагедия) от Едуард Олби

Превод: Харалампи Аничкин
Постановъчен екип:
режисьор: ЯВОР ГЪРДЕВ, сценография и костюми: НИКОЛА ТОРОМАНОВ, музика: КАЛИН НИКОЛОВ
С участието на:
БОЙКА ВЕЛКОВА, МИХАИЛ БИЛАЛОВ, ЮЛИАН ВЕРГОВ, ИВО АРЪКОВ


Играе се на: Камерна сцена
Гледайте на: 18,19,20 ноември от 19:00

Едуард Олби за пиесата:

"В Щатите някои хора я намериха за скандална, за други беше стряскаща, а за трети - направо срамна. Това ме направи много щастлив. Работата е там, че Силвия е коза, а в нея главният герой - женен човек - е влюбен. Изневярата е възможно най-стара тема, а този път тя е свързана с трогателна любов към коза и като такава със сигурност не съществува в световната драматургия."

"Чрез образа на козата в пиесата искам хората да се замислят за ред неща. Например - дали влюбването в друго животно е най-лошото, което може да ви се случи. Ето повечето хора имат котки и кучета, които много обичат. Понякога ги обичат повече от съпрузите и съпругите си. В повечето случаи не правят секс с тях. Е, някои го правят, но не си казват. Не смятам обаче, че влюбването в животно е най-лошото нещо в живота. Много по-лошо е да проиграете живота си и да не разсъждавате."

Място

Народен театър Иван ВазовКарта
Място:
Народен театър Иван Вазов
Улица:
ул. Дякон Игнатий 5
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук