Събития Детайли - OJOS DE BRUJO

EMail Печат

Събития

Събитие 

OJOS DE BRUJO
Заглавие:
OJOS DE BRUJO
Кога:
11.11.2009 - 11.11.2009 19.30 ч - 22.00 ч
Къде:
Национален дворец на културата - София
Категория:
Концерт

Описание

Място: Национален дворец на културата
Цена на билета: от 30 до 70 лв.

Най-успешната и впечатляваща испанска група "Охос де Брухо" пристига за концерт в България по покана на "БГ Саунд Стейдж" и с любезната подкрепа на посолството на Кралство Испания.

В превод името на групата в означава "Очи на магьосник". Всеки един от членовете и  има обаятелно артистично присъствие. Нейна запазена марка обаче е прекрасната вокалистка Марина Абад "Ла Канийа". Гласът й има силата и дрезгавостта на класическото фламенко, но не носи неговата тъга, а колоритната й визия е част от оригиналността на спектакъла.
Вече десетилетие музиката на "Охос де Брухо" възпламенява публиката с енергизиращо нуево фламенко и комбинация от различни афро-кубински и индийски ритми. Те определят стила си като "джип-джоп фламенкило" като използват рапирането и скреча на хип-хоп музиката, но също така и опияняваща смесица от румба, джаз, рап, реге и фънк.

След албума си "Techari", получил Грами, супер звездите на уърлд музиката "Охос де Брухо" ни представят новия диск - Aocan?, който излезе на бял свят само преди два месеца. В превод от езика кало (мексикански испански) aocana означава "сега", а групата влага по широк смисъл - "сега със сърцето". Той съдържа 24-каратов нов звук с много по кубински ритъм, агресивно танго - горящо от страст и флуиди, танцувален фюжън, лек джаз и чил аут. В албума всички песни са написани от Марина Абад и са чиста емоция с гръмки послания към будния съвременен човек. 

На сцената музикалната енергия на "Охос де Брухо" предизвиква истинска революция. Концертите им са грандиозни, магични и завладяващи и се превръщат в легендарен спомен.

{youtube}Rb10KVpwSsE&feature=player_embedded{/youtube}

Място

Национален дворец на културата Карта
Място:
Национален дворец на културата   -   Уебсайт
Улица:
пл. България 1
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук