Събития Детайли - Перник - Звук и светлина

EMail Печат

Събития

Събитие 

Перник - Звук и светлина
Заглавие:
Перник - Звук и светлина
Кога:
19.10.2009 - 19.10.2009 
Къде:
Крепост Кракра край Перник - Перник
Категория:
Култура

Описание

Аудио-визуален спектакъл ще бъде поставен на средновековната крепост Кракра край Перник, съобщи директора на културно-информационния център Кирил Манов.

Шоуто ще наподобява търновското "Звук и светлина" на хълма Царевец. Очаква се като консултант по проекта да бъде привлечен чешки експерт по озвучителна техника, ръководил екипа по изграждане на "Звук и светлина", уточни Манов.

Спектакълът ще бъде представен по случай празника на Перник - 19 октомври. Шестнадесет мощни уредби ще озвучат историческия хълм. Камбанен звън, "Многая лета" и песнопения на Борис Христов ще огласят Перник. Съществуващото в момента осветление ще бъде допълнено с лазерно. Амбициозният проект ще се реализира от местни фирми.

Спектакълът финализира дейността на общината по социализиране на средновековната крепост като туристически обект. На твърдината вече се издига националният трибагреник, монтирана е платформа за туристи и е поставено ефектно осветление.

Място

Карта
Място:
Крепост Кракра край Перник
Улица:
-
ПК:
-
Град:
Перник
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук