Събития Детайли - Сезария Евора

EMail Печат

Събития

Събитие 

Сезария Евора
Заглавие:
Сезария Евора
Кога:
02.10.2009 - 02.10.2009 20.00 ч - 22.00 ч
Къде:
Национален дворец на културата - София
Категория:
Концерт

Описание

CESARIA EVORA
София, Национален дворец на културата, Пл. България 1

Цена на билетите: 30 - 80 лева

Cesaria Evora (Сезария Евора) идва в България на 2-ри октомври!

"Душата на Cape Verde" се излива с песен в зала 1 на НДК!

Носителката на Grammy - Cesaria Evora (Сезария Евора) пристига за концерт в България на 2-ри октомври 2009г по покана на Жокер медиа. Изпълнителката на стила морна ще зарадва българските си почитатели в зала 1 на НДК, четири години след първото си гостуване у нас. Уникалният тембър на носителката на Grammy за най-добър етно албум от 2003г - не може да бъде сбъркан, а пеенето "на босо" на сцената е нейна запазена марка.

"Кралицата на морна" , както наричат Cesaria Evora е сред най-ярките изпълнители на етно музика в света. Стилът, в който пее - morna е типичен за мястото, където е родена и израства - африканският остров Cape Verde /Mindelo. Музиката й изпълнена с тъга, носталгия и надежда, носи душата на родното й място. Изпълниктелката има 5 номинации за Grammy и една статуетка за Най-добър етно албум от 2003г. За себе си тя казва, "че е щастлива и, че трудностите и страданията й са я научили да се радва на живота, който живее".

Допълнителна информация

Място

Национален дворец на културата Карта
Място:
Национален дворец на културата   -   Уебсайт
Улица:
пл. България 1
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук