EMail Печат

Събития

Събитие 

Grolsch Block Party в София
Заглавие:
Grolsch Block Party в София
Кога:
12.09.2009 - 12.09.2009 16.00 ч - 20.00 ч
Къде:
София - София
Категория:
Фестивал

Описание

Достъп: входен билет
Адрес: ул. Шишман, ул. Славянска и ул. Иван Вазов, София

На 12.09.2009 г. София ще бъде домакин на Grolsch Block Party за пръв път!

На 12 септември от 16:00ч. ул.Шишман, ул. Славянска и ул. Иван Вазов ще бъдат затворени за движение и отворени за всички млади хора, които искат да се насладят на хубава музика в комбинация с добре изстуден Grolsch.

На специално построена сцена на улицата (на ъгъла на ул. Шишман и ул. Славянска) ще се качат много изпълнители. Голям брой независими артисти ще могат да представят своето изкуство. Улиците на София ще се превърнат в сцена за изява на музиканти, танцьори, художници. В клубовете в района, Grolsch Block Party ще предложи изпълнения на страхотни музиканти - DDR Project, Red One, Явор Захариев & DJ Gomez и др.
В по-късните часове Grolsch Block Party ще се премести в Pop Art Caf? на афтър парти, организирано от списание Vice и ще предложи още изненади, много музика и парти настроение и, разбира се Grolsch!

Grolsch Block Party е мини фестивал, който се организира в градска среда и обединява много стилове и течения от съвременната градска култура.
Блок Партитата организирани от Grolsch вече имат много почитатели и са едни от най-вълнуващите летни събития в Стокхолм. Там миналата година Grolsch Block Party привлече повече от 5 000 души.
Тази година Grolsch Block Party ще излезе извън територията на Швеция със събития и в други европейски градове, сред които Париж, Лисабон и... София.

Парти зона в центъра на града

Какво точно се случва на едно Grolsch Block Party?
В центъра на града, избран район от няколко улици /блок/, се превръща за една нощ в парти зона. Всички клубове, барове, ресторанти, магазини, галерии, които се намират в парти зоната са поканени да се присъединят. Grolsch Block Party превръща улиците и заведенията в сцена за изява на голям брой млади таланти - художници, музиканти, певци, танцьори, DJ-и и маниаци на екстремни спортове. Поле за изява има за всеки творец желаещ да представи собствената си представа за изкуство в съвременна градска среда.

Планирайте в календара си една различна нощ с много забавления от всички сфери на алтернативното изкуство, горещо парти и леденостуден Grolsch!

www.grolschblockparty.com

Място

СофияКарта
Място:
София
Улица:
-
ПК:
-
Град:
София
Щат:
-
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.