Събития Детайли - Екскурзия до Рилските езера

EMail Печат

Събития

Събитие 

Екскурзия до Рилските езера
Заглавие:
Екскурзия до Рилските езера
Кога:
11.07.2009 - 12.07.2009 
Къде:
хижа Рилски езера - Рила планина
Категория:
Екскурзия

Описание

Плануваме с приятели да посетим седемте рилски езера и водопада Скакавица на 11 и 12 юли.
Спане в хижа Рилски езера - резервирана е туристическа спалня за 11 човека. (общо резервацията е за 15 души, повече резервации не се приемат). Спането е по 15лв на човек.
Тръгваме събота 11 юли 07:30 от цетрална автогара София. Ето автобуса (този от 07:30 на МТК Транс). От Дупница до Паничище или хиха Пионерска с маршрутка. от София с маршрутка до хижа Пионерска. Маршрутката ще тръгне от Александър Невски в 07:00. Цената е 12лв в една посока.
След като пристигнем на хижа Пионерска се отправяме към хижа Рилски езера пеш - прехода трябва да ни отнеме между 1.30ч и 2.30ч. След почивка и настаняване в хижата ще имаме разходка до езерата.
Вторият ден е планувано да отидем до водопада Скакавица и хижа Скакавица (около 3ч отиване и връщане) и след това да се прибираме обратно :).

За въпроси оставяйте коментари под събитието.

Обърнете внимание на препоръките в коментара за това кавко да си носим.

Място

хижа Рилски езераКарта
Място:
хижа Рилски езера   -   Уебсайт
Улица:
няма
ПК:
няма
Град:
Рила планина
Държава:
Държава: bg

Записани потребители:

  • nf1
  • milena
  • marinski
  • blazes
  • jorangel
  • lemonade
Трябва да се идентифицираш за да се запишеш за събитието.


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук