Всички Новини Македония рекламира туризма си с 15 билборда в София

Македония рекламира туризма си с 15 билборда в София

Македония - СкопиеПетнадесет билборда ще вдигне Македония в София, за да рекламира туризма си, съобщава македонският вестник "Вечер".

Инициативата е част от кампанията на Македонската агенция за представяне и подкрепа на туризма за реклама на туристическия потенциал на страната с билбордове в съседни страни.

Проектът, озаглавен "Македония – там където слънцето вечно свети" има за цел да привлече туристи да посетят Македония това лято, посочва изданието.

Освен в София, в Любляна има поставени 15 билборда, в Белград 20, а в Албания билбордовете са на пътя между Тирана и Дуръс и от Тирана до летището, е съобщил Зоран Стрезоски, директор на агенцията.
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук