Всички Новини Пускаме бърза виза за руснаците

Пускаме бърза виза за руснаците

На море в България Бърза виза "Зелен печат" за руски туристи са въвели четирите визови центъра на консулските ни служби в Русия. Новата услуга предвижда при подадени до 12 часа документи, маркирани със зелен печат, на следващия ден до обяд туроператорите да получат визите, заяви във Варна зам. външният министър Милен Керемедчиев, цитиран от в-к Стандарт.
Това значително облекчава работата и увеличава ефективността на работата с туристите, които искат да пътуват от днес за утре.
Не се сбъднаха апокалиптичните прогнози за свиването на руския пазар. Спадът в записваният вече е преодолян. През март е отбелязан ръст от 17,2%, през април - 62%, а до 20 май е достигнал 68%.
Това увеличение се получи преди влизането на визовото облекчение и премахването на таксата от 11 евро, която се поема от държавата.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук