Всички Новини Концесионерът отвръща на удара

Концесионерът отвръща на удара

БургасУправителят на фирмата-концесионер на бургаския плаж Георги Велков ще предяви претенции към общината за съборените днес три обекта, предаде "Фокус".

Георги Велков допълни, че премахнатите днес три обекта от община Бургас не са нови. На тези места е имало три заведения, които са съборени от концесионера преди няколко месеца,тъй като не са отговаряли на изискванията на общината, едното от които е имало и бетонова конструкция.

На мястото на таверна и на още две заведения са поставени две открити дървени конструкции, които отговарят на изискванията на общината. Тези обекти не са нови, а се изграждат на точките, на съществували обекти, за които има одобрена схема.

"Поискали сме разрешение от общината между тях да бъде поставена каравана - кухня с площ от 40 квадрата, но тъй като все още нямаме разрешение не сме я поставили. Това сме отговорили и на предупредителните писма от общината”, каза още Георги Велков.

Той допълни, че действията на общината са неправомерни.

Наемателите на дървените заведения, които бяха съборени днес, ще предявят претенции към концесионера за претърпени вреди, а съответно от фирмата-концесионер ще предявят претенции към общината и ще сезират съда, допълни Георги Велков.

Източник: actualno.com
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук