Всички Новини Унгария най-изгодна за почивка на американците

Унгария най-изгодна за почивка на американците

Унгария все по-привлекателна за туриститеПредвид световната финансова криза, сп. Форбс препоръча на американците 15 държави, където почивката ще им излезе по-евтино.
На първо място в този списък е Унгария, където доларът се е оскъпил с 30% за последната една година. На второ се препоръчва Швеция, където щатската валута се е оскъпила с 31%, въпреки че за самолетен билет американците ще трябва да похарчат около 700 долара.
В Полша доларът е нараснал с 50% спрямо местната валута и държавата заема трето място. За 100 долара във Варшава можете да си наемете супер луксозна стая за 150 злоти, казват от изданието. В топ пет са още Колумбия и Бразилия.
Северната ни съседка Румъния е на 11-о място. Там доларът е поскъпнал с 30% за последната една година. Сред атракциите на страната, списанието препоръчва Трансилвания и замъкът на граф Дракула.
Другите евтини дестинации са Замбия, Чили, Фиджи, Исландия, Ямайка, Норвегия и Русия.
В класацията влиза и Великобритания, където не е евтино, но е по-евтино в сравнение с предишни години. Докато миналата година паундът струваше два пъти колкото долара, то за последната една година, щатската валута се е оскъпила с 28%, отбелязват от изданието.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук