Всички Новини Средновековни бг атракции на изложението в Русе

Средновековни бг атракции на изложението в Русе

РусеСредновековни български атракции ще бъдат едно от най-интересните забавления по време на Петото туристическо изложение Уикенд туризъм, което ще се проведе от 14 до 16 май в град Русе.

Атракциите ще бъдат представени от варненското сдружение Чигот, като на централния площад ще бъдат разпънати две шатри, в които ще се демонстрират традиционни занаяти.

Във фестивала на туристическите забавления и анимации ще участват групи за автентичен фолклор от няколко области в страната.

За трети път ще се проведе панорама на филми за планини, приключения и пътешествия. Организаторите от Община Русе, сдружение "Европейски пространства" и Историческия музей подготвят още дискусии и презентации, в които ще се включат представители от Нов български университет, на БАН, както и гости от Румъния.

Източник: travel.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук