Всички Новини Откриха екстремен парк в Пампорово

Откриха екстремен парк в Пампорово

ПампоровоПоследната новост в Пампорово е открития преди дни парк за екстремни игри, който тепърва ще се обогатява. Съоръжението се намира между хотелите "Мургавец" и "Пампорово" и ще бъде завършен на 20 май, информира Стандарт.

Въжен тролей, с дължина около 70 метра, ще вдига адреналина на туристите.

Срещу билет от 10 лв. смелчаците ще се спускат по трасе с различна денивелация под наблюдение на обучени специалисти. В цената на забавлението е включено и специална обезопасителна екипировка.

За гостите на хотелите "Финландия", "Белмонт", "Мургавец", "Снежанка", "Пампорово" и "Манастирите" са предвидени преференциални цени.

Симулатор на военната игра "Еър софт" е другата екстремна забава за летния сезон в курорта. За час "оръжейната" игра с пушка, маска и 200 топчета е на цена от 15 лв. за деца до 16 г. и с 5 лв. повече за възрастните.

Източник: expert.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук