Всички Новини Изпратихме успешен зимен сезон, смята Крушкова

Изпратихме успешен зимен сезон, смята Крушкова

panichishte03Според председателя на Държавната агенция по туризъм (ДАТ) Анелия Крушкова отминалият зимен туристически сезон "не бе никак лош за нашата страна".

Тя посочи това в отговор на въпрос на БТА за отражението на икономическата криза върху резултатите от зимния и върху очакванията за летния сезон при посещението си в Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград.

Анелия Крушкова се срещна със студенти, преподаватели, хотелиери и туроператори, с които обсъди проблемите пред българския туризъм в условията на икономическата криза.

Срещата бе по покана на катедрата по туризъм при Стопанския факултет на университета.

Зимният сезон не бе никак лош, каза Крушкова. Разбира се, за първите два месеца на годината имаме намаление от 6,5 процента на броя на чуждестранните граждани, които са дошли в нашата страна, но в крайна сметка зимният туристически сезон спасихме ние, българите, и това е абсолютната истина, допълни тя.

Източник:news.expert.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук