Всички Новини Бум на руснаци след облекченията за визи

Бум на руснаци след облекченията за визи

varna-039Преди месец е имало с 30 процента по-малко записвания от Русия за новия туристически сезон у нас. След облекчаването на визовия режим за руските граждани сега се регистрира ръст от 3,75 процента, съобщи БНР.

Това съобщи кметът на Варна Кирил Йорданов, който се позова на информация на българския консул в Москва Николай Панайотов.

Той допълни, че записванията за почивки във всички останали европейски държави от руснаци е с 20 до 30 процента по-ниско в сравнение с миналата година.

Стана ясно, че с кметска заповед от 15 май строителството в курортните комплекси край Варна ще бъде преустановено.

В момента продължава строителството на 8 обекта в „Златни пясъци", на 12 в „Свети Константин" и на 15 в курортен комплекс „Чайка".

Източник: www.travel.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук