Всички Новини Пенсионери от Франция откриха сезона в Несебър

Пенсионери от Франция откриха сезона в Несебър

Кораба Адриана Близо 200 заможни баби и дядовци, предимно от Франция, дадоха старт на туристическия сезон в Несебър, информира BurgasInfo.
Бодрите пенсионери акостираха на пристанището в стария град с луксозния лайнер "Адриана". Туристите на преклонна възраст се разходиха за няколко часа по калдъръмените улички, разгледаха Археологическия музей и си купиха български сувенири от единственото отворено магазинче в града. След Несебър, туристите отплаваха за Одеса. Общо 45 круизни кораба се очаква да акостират тази година в града - паметник на ЮНЕСКО. Сред тях е и американският туристически кораб "Наутика", който сомалийски пирати опитаха да отвлекат в Аденския залив в края на миналата година. Последният заявен плаващ хотел ще пристигне в Несебър на 9 ноември. Въпреки финансовата криза, не се очаква анулиране на круизи, тъй като местата за тях се резервират няколко години предварително, обясниха от агентиращата фирма.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук