Всички Новини Яхтите най-търсени от адвокати и счетоводители

Яхтите най-търсени от адвокати и счетоводители

ЯхтаЗаможните българи не се притесняват от икономическата криза у нас и пазаруват яхти, пише в. "Новинар".

Най-голям интерес към луксозните плавателни съдове проявяват адвокати и счетоводители.

Изданието се позовава на информация на собственици на фирми за продажба на луксозните плавателни съдове на яхтено изложение, което беше открито вчера в "Интер Експо Център" в столицата и ще продължи до 12 април.

Клиентите държат задължително да имат кожен салон и голяма мощност, споделят търговците. Други екстри, които богаташите искат да ползват, са душ, платформа за скачане във водата и мокър бар.

По-малките яхти се купуват от истинските любители на яхтения туризъм, а с по-големите лодки заможните българи демонстрират финансовите си възможности, споделиха впечатления продавачи на яхти.

Собствениците, които искат да парадират с много пари, държат луксозният им плавателен съд да има плазмен телевизор, климатик, оборудвана по последна мода кухня и мини бар. Българите, които разполагат с повече възможности, наемат капитан, който да управлява луксозната им лодка. Месечно за това се плащат по 2000 лв.

Търговци обясниха, че богаташите, които искат, могат да си поръчат дансинг с прожектори на яхтата, за да могат партитата да бъдат много по-впечатляващи. В момента на изложението се предлагат модели на яхти с отстъпки от 10-15 процента.

Източник: news.expert.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук