Всички Новини Хотелиери свалят цените по Великден

Хотелиери свалят цените по Великден

Хотелската верига Ехотелс въвежда специални намеления за предстоящите Великденски и майски празници.

Цените на нощувките за гостите на хотелите "Родопски дом" и "Снежанка" са с от 10% до 35% по-ниски.

1В хотел "Родопски дом" в Чепеларе се предлага великденски пакет от три нощувки за човек в двойна стая, с включен празничен обяд на цена от 141 лв. Офертата е валидна за периода от 17 април до 20 април 2009 г.

За майските празници от 30 април до 6 май хотелът посреща гости с намаление в цените от над 10%. Посетителите на "Родопски дом" могат да прекарат своята почивка срещу 98 лв. на вечер. Цената е за човек в двойна стая, с включена закуска и вечеря. Гостите могат да ползват фитнес салон и басейн напълно безплатно.

1Хотел "Снежанка" в Пампорово също предлага атрактивни цени. Хотелът обяви до 35% намаление на цените на нощувките. Срещу 70 лева на вечер гостите могат да посрещнат Великден в приятна обстановка. Цената е за нощувка на човек в двойна стая, с включена закуска и вечеря. На разположение на посетителите е безплатно използване на сауна, фитнес и басейн. Офертата е валидна за периодите 17 - 20 април и 30 април - 6 май.

Верига Ехотелс, която наскоро отпразнува първия си рожден ден, включва хотелите "Снежанка" в к.к. Пампорово, "Родопски дом" в Чепеларе, "Дива" в с. Чифлик и "Перла" в к.к. Слънчев бряг. Тя се управлява от дружеството "Амбасадор тур", което е специализирано в областта на туризма.

Източник: news.expert.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук