Всички Новини Около света без пари

Около света без пари

ТабелиАнгличанин е осъществил детската си мечта да направи околосветско пътешествие, при това без да похарчи нито пени за целта.

33-годишният Пол Смит влязъл наскоро в интернет сайт и разбрал, че може да обиколи света само от дарения на хората. Двете условия били никога да не остава на едно място повече от два дни и да не планира пътешествието си с повече от три дни напред.

Daily Mail пише, че Смит минал първо през Германия, Холандия и Франция. После литнал за Ню Йорк, откъдето пък се отправил за Вашингтон.

От американската столица той отпрашил за Питсбърг, после Пенсилвания, Чикаго, Лос Анджелис и така се озовал чак в Нова Зеландия.

Цялото удоволствие на авантюриста е струвало на дарителите му малко повече от 5000 лири, но най-доволен от цялата работа си остава самият той.

Източник: men.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук