Всички Новини България е партньор на туристическата борса в Нови Сад

България е партньор на туристическата борса в Нови Сад

България е партньор на туристическата борса в Нови СадБългария е стратегически партньор на международно туристическо изложение International Fair of Tourism в сръбския град Нови Сад. По данни на организаторите на борсата, която ще продължи до 1 октомври, ще участват над 100 представители на хотелиери, туроператори, туристически сдружения и общини от България.

На изложението ще бъдат представени черноморските курорти Бургас, Несебър, Приморско, Поморие, Слънчев бряг, Созопол и Царево, както и големите ски центрове Банско, Боровец и Пампорово.
Освен възможностите за морски и ски почивки общините в тези градове ще представят и възможностите за алтернативен туризъм - културен, СПА, еко, селски и др. Созопол ще акцентира и върху религиозните пътувания, представяйки наскоро откритите предполагаеми мощи на св. Йоан Кръстител.
На българския щанд ще се представят още София, Велинград и Велико Търново, сочи информация на организаторите.

Изложението International Fair of Tourism е най-голямата есенна борса в Сърбия. Очаква се във форума да се включат над 300 участници, а посетителите да надхвърлят 40 хил. души. Освен за професионалисти изложението е отворено и за широката публика.

От началото на годината гражданите на Сърбия пътуват без визи в държавите от ЕС, заради което и българските хотелиери обявиха очакванията си за увеличение на туристите от страната.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук