Всички Новини Миден и рибен фест ще се проведе в Каварна

Миден и рибен фест ще се проведе в Каварна

Миден и рибен фест ще се проведе в КаварнаВ Каварна ще се проведе традиционният „Миден и Рибен Фест 2010". Това съобщиха от общината. Фестивалът ще се проведе от 10 до 12 септември. По време на седмото издание на атрактивния фестивал, каварненци и гости на града ще могат да опитат от многобройните мидени и рибени специалитети, които ще се предлагат в специално разпънати шатри в центъра на града. По традиция и този път кметът на Каварна Цонко Цонев ще постави символичното начало на фестивала със собственоръчно приготвен специалитет. С него ще мерят сили Звезди от „Ахат" и Наско от Б.Т.Р. Тримата кулинари ще демонстрират уменията си в 16.00 часа днес на площада в центъра на града.
Официалното откриване на „Миден и Рибен Фест 2010" ще бъде днес от 20.00 часа с концерт на група „Аналгин". На 11 септември от 20.00 часа на каварненска сцена ще забият момчетата от Б.Т.Р., а на 12 септември от 20.00 часа група „Сигнал" ще закрие фестивала.

Източник:  информационна агенция Фокус
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук