Всички Новини Над 150 000 лв. глоби за нарушения по плажовете

Над 150 000 лв. глоби за нарушения по плажовете

Над 150 000 лв. глоби за нарушения по плажоветеДо края на септември работна група ще обобщи резултатите от всички проверки за нарушения, които се извършват по Българското Черноморие, съобщи в Добрич министър Росен Плевнелиев.
От общо 209 плажа ще бъдат проверени 150. Определени са глоби за над 150 000 лв. за нарушения по плажовете, каза министърът.

Могат да се събират такси за нещо, в което някой е инвестирал, категоричен е той, и дава пример с чадъри, шезлонги, паркинги и охрана. Не може обаче да се спре достъпът на никого до морето, смята министърът.
Сред нарушенията, които ще разгледа комисията, има незаконни паркинги за които се искат такси - на общински терени, по пясъка и в горски площи, поставяне на чадъри изцяло върху площите на плажа, което е недопустимо и други.

Източник: travel.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук