Всички Новини Плащаме с 20% по-малко за море

Плащаме с 20% по-малко за море

Плащаме с 20% по-малко за мореХотели по морето ще посрещат гости с 20% по-ниски цени на нощувките и пакетните цени за българи, а през септември се очаква до 70% поевтиняване, съобщава Черно море.

Много от хотелите са запълнени и за следващия месец, те ще намаляват цените, чак когато оредеят чуждите туристи. Тогава настъпва раят за българите, твърдят туроператори, според които есента ще е топла и ще привлече много български курортисти. Има вече места, където може да се намери по-евтина почивка. Това до голяма степен важи за най-луксозните хотели, защото по-евтините вече имат записани клиенти и за септември.

Пет нощувки в Албена, например, ултра ол инклузив за двама - струват 520 лева с безплатен чадър и шезлонг. Ол инклузив се продава за 41 лева на човек в двойна стая.
В курортен комплекс Св.св. Константин и Елена оферти с настаняване без предварително да се знае името на хотела излиза 44 лева. Най-драстично се очаква да свалят цените петзвездните хотели, които са предлагали през активното лято цени от 300 лева за нощувка.

В момента средният спад на пакетните цени е 20%. Ако досега един хотел е предлагал нощувка със закуска за 50 лева, занапред към цената се включват басейн, масаж и други екстри.
В тризвездни хотели ще може да се почива и за по 15-20 евро на вечер. Най-голямо е намалението в квартирите в малките населени места по морето. В активния сезон цените им са между 30 и 50 лева, но вече падат до 20-25 лева. Между 20 и 30% ще падне цената на нощувката и по Южното Черноморие.
Намалението ще важи независимо дали става въпрос за апартамент в луксозен хотел с ол инклузив или за стая в къща за гости.

Второ намаление с още 10% ще има и в началото на септември. В най-масовите като Поморие, Созопол, Приморско, Лозенец и Царево нощувка със закуска в къща за гости ще струва с 10 лева по-малко от сегашните 30 лева. За стая без климатик цената е 15 лева, а в по-малко популярните курорти нощувката става 10 лева.

Истинските намаления за летния туристически сезон ще започнат през септември, обещават хотелиери и туроператори. Очаква се тогава цените да паднат между 40 и 70 на сто.

Източник: travel.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук