Всички Новини „Нощ на музеите и галериите” в Стара Загора

„Нощ на музеите и галериите” в Стара Загора

„Нощ на музеите и галериите” в Стара ЗагораЗа пета поредна година в Стара Загора се организира „Нощ на музеите и галериите" - едно от най-атрактивните събития в културния живот на града, което се радва всяка година на засилващ се интерес. Това съобщиха от пресцентъра на общината. По традиция и на този 24 септември (последния петък на месеца), от 19.00 до 03.00 ч. старозагорските музеи, галерии и различни културни пространства ще посрещат с многобройни прояви и изненади своите посетители. Община Стара Загора като основен организатор се обърна с покана за участие в „Нощ на музеите и галериите", като най-късно до 24 август 2010 г. галерии, музеи, други културни институти, сдружения, клубове и организации могат да заявят своите конкретни предложения и инициативи в отдел „Култура и вероизповедания" при Община Стара Загора.
„Събитието е чудесен повод да съберем приятели и почитатели, наред с непознати посетители и заедно да почувстваме радостта от неформалното общуване. Очакваме към „Нощта на музеите и галериите" да се присъединят много културни организации, театри, книжарници, клубове, неформални места и други. При необходимост може да разчитате на нашето съдействие и посредничество за творчески контакти с интересуващите ви творци и организации. За популяризиране на програмата Община Стара Загора ще изработи и отпечата специален афиш и дипляна, а също така ще разчита и на традиционно доброто отношение на местните електронни и печатни медии за разгласа на събитието. Благодарим Ви предварително за желанието и готовността за партньорство - уверени сме, че заедно ще сътворим една чудесна програма за радост на старозагорци и гостите на града. Уверени сме, че ще затвърдим интересната и успешна традиция Нощ на музеите и галериите" - се казва в поканата, подписана от заместник-кмета Боян Даскалов.

Източник: Информационна агенция "Фокус"
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук