Всички Новини „Златна Испания за златната възраст” – шанс за българите над 55 години да се запознаят с испанската култура

„Златна Испания за златната възраст” – шанс за българите над 55 години да се запознаят с испанската култура

„Златна Испания за златната възраст” – шанс за българите над 55 години да се запознаят с испанската култураПрограмата „Европейски туризъм за българи", която е известна у нас като „Златна Испания за златната възраст", ще се проведе за втори сезон в България от октомври 2010 г. до април 2011 г. Тя дава шанс на всички български граждани, които са навършили 55 години, заедно с придружител (пожелание), за който няма изисквания и възрастови ограничения, да посетят Испания - Коста Дел Сол (Андалусия) или Палма де Майорка на цена от 399 евро на човек. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" Евгения Филипова от фирма „Филиптур" - София, която работи с фирма „Травъл Сеньор" - партньор в Испания за изпълнението на програмата.
Цената включва самолетния билет, летищните такси, трансферите, две полудневни екскурзии с екскурзовод на български език и седем пълни пансиона в много добри четиризвездни хотели по испанското крайбрежие. Включени са обяд и вечеря, като храната е на шведска маса. Голямата възможност, която дава тази програма, е шансът за българите да се запознаят с културата на Испания.
Имайки предвид, че програмата е с продължителност от октомври до април, когато по принцип е доста студено в България, хората имат възможност да отидат на по-мек, доста по-добър и по-топъл климат.
Програмата е на такава цена, защото е европейска и в нея участват общо 16 страни от Европа. Тя обаче е субсидирана от испанското правителство и затова е толкова евтина. Целта на испанското правителство е да запознае гражданите на Европа с испанската култура и испанските традиции.

Източник: Информационна агенция "Фокус"
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук