Всички Новини Курортите край Варна се пукат по шевовете

Курортите край Варна се пукат по шевовете

ПлажКурортите край Варна се пукат по шевовете от туристи, пише в. Стандарт.
В разгара на сезона всички 60-70 хиляди легла хотелите на ол-инклузив в Златни пясъци и "Св. Константин и Елена" са заети. При дублаж в местата хотелиери дават на гостите си безплатни екскурзии до Слънчев бряг с нощувка, докато им осигурят свободна стая.
Връща се практиката от 80-те години, когато при препълнени хотели пращахме туристи дори в Мамая или Констанца. Налагаше се да ги настаняваме и в Девня, припомня доц. Стоян Маринов, член на УС на Варненската туристическа камара.
Според него хотелиерите са станали виртуози в маркетинга след миналото лято, когато беше празно, и при продължаващата криза.
Базите се пълнят с много гости заради бонуси и скрито намаление в цените. Туристи много, но приходите ще са като миналия сезон, смята експертът.
При дублажи туристите се настаняват и в по-висока категория, отколкото са платили, от което пък никой няма да се жалва.
Хотелите на трета линия са наели от концесионерите ивица на плажа и осигуряват за своя сметка транспорт дотам, чадър и два шезлонга гратис за туриста.
Другият трик за повече туристи е настаняване на двама възрастни с две деца до 18 години, но хлапетата спят гратис. До скоро за тях се плащаше до 50 на сто от цената на родителите им.
Хотели със СПА центрове са включили безплатно в пакетите по един-два масажа или ваните на Клеопатра с мляко, както и на Цезар - с мляко и целина за полова мощ.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук