Всички Новини Танго маратон през август на морето

Танго маратон през август на морето

танго маратонТанго маратонът е събитие, което събира Тангероси от различни точки по света, обединени от страстта си към Аржентинското Танго.
В последните години Маратоните се превърнаха в едно от най-актуалните събития в Европа, както и по целия свят, поради постоянно нарастващия брой на танцуващи Танго.
Отдадени любители и професионални танцьори се срещат на едно място, за да танцуват в продължение на дни без да спират, увлечени в магията на музиката и танца.
С Black Sea Tango Marathon - Kaliakria 2010, България за първи път ще се превърне в част от Световната Танго Сцена, пише moreto.net. Домакин на събитието е Sea & Golf View Resort Kaliakria. Откритите тераси с изглед към морето и плажът на комплекса ще се превърнат в сцена на незабравими емоции и изживявания под елегантното и чувствено звучене на танго.
4 дни световноизвестни DJ или TJ /Tango-Jockey/ от различни дестинации ще пускат музика в 60-часов маратон, от автентични колекционерски аржентински танга, до модерния електро танго ритъм.
Гости на маратона ще бъдат и учители от най-добрите Танго Училища в Европа. Начинаещи и напреднали ще имат възможността да се присъединят към уроците и да се запознаят с различните стилове в Танго.
Всички желаещи да се впуснат магията ще могат да избират пакети от 6, 10 и 12 урока. Както и две опции: 2-9 Август или 5-9 август.
Повече информация относно записване и други подробности на уебсайт : http://www.tangoandpepper.com/marathon

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук