Всички Новини Официалното откриване на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас се отлага заради лошото време

Официалното откриване на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас се отлага заради лошото време

Официалното откриване на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас се отлага заради лошото времеОфициалното откриване на Фестивала на пясъчните скулптури, предвидено за днес (5 юли) от 18.00 часа, се отлага. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Заради лошото време и валежите работата по пясъчните фигури продължава и днес. Въпреки това, който желае, може да разгледа изложението още днес при вход свободен.
От утре (6 юли) пясъчният град ще бъде отворен за посещения с работен график от 9.00 до 22.00 часа. Билети ще се продават на входа, а цените им се запазват като миналогодишните - 1 лв. за деца и 3 лв. за възрастни.

Източник: Информационна агенция "Фокус"
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук