Всички Новини Несебър с велопатрули за охрана

Несебър с велопатрули за охрана

НесебърВелопатрули охраняват улиците на Несебър, съобщиха от общинския пресцентър.
Велохраната е в съгласие с антикризисните мерки на общината и представлява поредния щрих в разгръщането на екополитиката в един от най-старинните европейски градове.
В разгара на туристическия сезон, в натовареното движение, общинските служители с велосипеди са много по-маневрени и имат възможност бързо да достигат до места, недостъпни за автомобили. Освен това по-малко автомобили - повече чист въздух за морския град, коментира инициативата градоначалникът Николай Димитров.
Велопатрулите следят за спокойствието както на новата, така и на старата част на града. Служителите са от общинското звено за самоохрана и ще контролират най-вече проявите на джебчии, крадци и хулигани, които през лятото се стичат от цялата страна край морето.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук