Всички Новини Бумът на круизите

Бумът на круизите

Бумът на круизитеОбиколен тур с луксозен кораб е хитът сега за всички, които могат да си позволят цени между 3 и 8 хиляди евро на човек за една седмица. До този момент осем семейства са платили предварително круизи, като един е в Норвежките фиорди, три са в Средиземноморието, още три ще плават в района на Карибите и една имотна фамилия - край Сингапур.

3120 евро на човек най-ниската цена за петдневно пътуване в каюта от 72 кв. м. със собствена тераса. 5-звездният лукс гарантира отбрани ястия и напитки по всяко време на денонощието, като и съдържанието на минибара в каютата на апартамент е включено в цената. По време на пътуването се предлагат допълнителни занимания - традиционен фитнес център, СПА процедури, вътрешен и външен басейн, спортни и класически танци, йога. В разнообразията на борда са включени три киносалона, спортни зали, дори стена за скално катерене.

Едно от изискванията за високия клас круизи е спокойствието на индивидуалните гости, така че те да не се превръщат в част от обща масовка, където всички се веселят или всички скачат в басейна.

По пътя се предприемат пътешествия по земя до природни и други забележителности и задължителните покупки на сушата и на практика се харчат двойно повече пари от предварително платената цена от около 3 хил. евро.

Удобството от круизите е в няколко насоки: постоянна смяна на средата, без да се налага досадно прекачване по летища и безкрайни проверки; възможност за релакс и отпускане по време на самия път, както и спестяване на стреса от постоянно опаковане на багажа. Оказва се, че пътуващите с круиз пазаруват до 30 % повече от хората, които постоянно тичат с багажа си.

С цена 8 хил. евро на човек за двуседмичен круиз на борда на кораби от семейството на Silversea са се отчели три български семейства. Този най-висок сегмент от лукса в корабоплаването за удоволствие гарантира и собствен иконом, изпълнение на всякакви капризи на гостите. Там всички гости са в самостоятелни апартаменти, а след акостиране всеки е в правото си да поиска моторна лодка да го откара до конкретно място или просто да се отдалечи от кораба и да прекара известно време на необитаем остров.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук