Всички Новини Изложбата „100 дни в Китай” ще бъде открита в парка пред НДК

Изложбата „100 дни в Китай” ще бъде открита в парка пред НДК

Изложбата „100 дни в Китай” ще бъде открита в парка пред НДКИзложбата „100 дни в Китай" ще бъде открита в парка пред НДК и ще продължи до 30 май. Изложбата включва над 150 фотографии, които разкриват образа на древен и днешен Китай. Те са резултат от тримесечно пътуване на авторите Николай Генов и Румяна Николова и изминати над 20 000 километра в земята на една от най-старите човешки цивилизации. Фотографиите са допълнени от увлекателен разказ и малко известни факти за една от четирите велики цивилизации на древността.
Официалното откриване на изложбата от 19.00 часа ще бъде съпроводено с демонстрации на бойни изкуства и китайски традиционни танци.

Източник: агенция "Фокус"
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук