Всички Новини Инвеститори проявяват интерес към Шабла въпреки кризатаж

Инвеститори проявяват интерес към Шабла въпреки кризатаж

ШаблаВъпреки разрастващата се световна икономическа криза инвеститорският интерес продължава да бъде голям към Община Шабла, заяви в интервю за радио „Фокус" - Варна Красимир Кръстев, кмет на Община Шабла.
Големият проблем, който стопира въобще по-задълбоченото обсъждане на проявения интерес, е липсата на общ устройствен план, обясни той.
По думите му през 2008 година е влязъл в сила Законът за устройство на Черноморското крайбрежие, но на практика не може да се процедира.
Всички инвеститорски предложения към момента само се трупат на хартия, разясни кметът на Шабла.
Изготвянето на устройственият план за общината вече е извън графика. В най-оптимистичния вариант се очаква той да бъде готов в края на месец юни.
Кръстев бе категоричен, че в условията на криза, фактът, че поради процедурни обстоятелства няма възможност за развитие, е нещо, което не търпи коментар.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук