Всички Новини Наръчник за туристическия бизнес

Наръчник за туристическия бизнес

Наръчник за туристическия бизнесВчера Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира, в курорта Пампорово, информационен семинар по проблеми на туризма, съобщи пресцентърът на министерството. На форума ще бъде представен новият "Наръчник за туристическия бизнес".
Това е третият от общо шестте семинара, които МИЕТ организира в подкрепа на туристическия бизнес. Очаква се на дискусиите да бъдат представени различни възможности за финансиране на туристически проекти по оперативната програма "Регионално развитие".

В семинара освен експерти от МИЕТ ще участват областният управител на Смолян Стефан Стайков, представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, авторите на информационните материали, рекламни специалисти и др.

Предстоят подобни информационни срещи в Добрич, Елена, Поморие и София. Поредицата семинари в подкрепа на туристическия бизнес е организирана по проекта "Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България", финансиран по схемата за безвъзмездна финансова помощ "Подкрепа за ефективен национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване" на ОП "Регионално развитие". Семинарите са част от програмата на МИЕТ за насърчаване на вътрешния туризъм в страната.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук