Всички Новини Хотелиери и ресторантьори на лов за бг туристи

Хотелиери и ресторантьори на лов за бг туристи

хотелите отново търсят туристиХотелиери и ресторантьори по морето тръгнаха на лов за български туристи. Всевъзможни примамливи бонуси се предлагат за активния сезон по Добруджанското Черноморие, пише в. Стандарт.
Всички колеги са запазили цените на нощувките от миналата година, съобщи председателят на регионалната браншова организация Димитър Димитров.
Липсата на достатъчно клиенти принуди собствениците на хотели да измислят зарибяващи промоции, които да привлекат при тях почиващи от страната. Така например на места при пет нощувки шестата е безплатна. При заявен едноседмичен престой клиентът получава право на безплатен пикник. Отделно са отстъпките за СПА услуги или при определен брой нощувки - безплатен масаж, осигурен чадър и шезлонги на плажа, бонуси за деца, обясни Димитров.
Очакванията на туристическия бранш за сезона са добри. Масовото отваряне на хотелите започва от 15 май, с което се дава старт на лято 2010. Нощувките на база с включена закуска, полупансион и ол инклузив, варират от 10 лв. до 70-80 лв., като цената зависи и от звездната категоризация на хотела.
Българинът ще е турист номер 1 наравно с гостите от чужбина, категоричен е Димитров.
Той отбеляза, че от тази година в курортите ни отново се връщат туристите от Чехия, Словакия и Полша. Изключителен интерес има от сърби и македонци.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук