Всички Новини Круиз с корабче около Атон

Круиз с корабче около Атон

Круиз с корабче около АтонКруизът с корабче край Света гора струва 15 евро. Трайността на пътуването, което започва от пристана на Урануполи, е около 3 часа и е само край западния бряг на полуострова, защото от източната част морето е доста по-неспокойно. По време на круиза описанието на забележителностите, покрай които се минава, е и на български.

От сергиите до пристанището на градчето или от борда на плавателния съд може да си купите сувенири, като най-евтиният е с цена около 2 евро. Кафето и чаят на кораба ви струват 2.50 евро, капучиното - 3.50 евро. На брега можете за около 3 евро да се вземе естествен сюнгер, изваден от морето.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук