Всички Новини До 45 долара за ръчен багаж в самолета

До 45 долара за ръчен багаж в самолета

До 45 долара за ръчен багаж в самолетаАмериканската нискотарифна авиокомпания Spirit ще експериментира с нова такса в опит да сложи ред във финансовите си отчети на фона на продължаващата криза. Превозвачът ще иска от пътниците до 45 долара за правото да вземат в кабината на самолета ръчен багаж. Изключение ще се прави само за една чанта на човек, ако тя е достатъчно малка, че да се събере под седалката на пътника, става ясно от съобщение на Spirit.

Според новите правила на базираната във Флорида компания клиентите й ще си плащат за всеки багаж, за който на летището преди полета е преценено, че няма да влезе под седалката. Таксата ще се прибавя към останалата сума, взимана от пътниците (между 20 и 90 долара) за превоз на багаж в товарното отделение на самолета. Тарифите варират от броя на чантите, дестинацията и от това дали пътникът е част от клиентския клуб на Spirit.

Източник: touristsales.com

 

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук