Всички Новини Повече скандинавци по морето

Повече скандинавци по морето

Хотел на черномориетоМежду 10 и 30% ръст на скандинавски туристи очакват през това лято по родното Черноморие. Това съобщи Валентин Йосифов - шеф на българското представителство на световна туроператоска фирма пред "Позвънете новини".
Повече почиващи в сравнение с миналата година ще има и от Германия и източноевропейски държави. Единствено новините за британските туристи не били добри. Почиващите от Острова няма да достигнат нивата на записвания от миналата година.
Българите се нареждат в топ 3 на туристите на Св. Константин, съобщи от своя страна търговският директор на холдинга, стопанисващ курортния комплекс, Илко Запрянов. По думите му, те заедно с германци, руснаци, румънци и израелци са сред летовниците с най-много реализирани нощувки. Целогодишни отстъпки, а не само преди началото на активния сезон, ще предлагат хотелите в Св. Константин.
Записване за две поредни нощувки ще смъкват 10% от цената. За 7-дневни почивки туристите ще получават 15 на сто отстъпка, за над 10 дни намаленията ще достигат до 20%.
За Великден в Св. Константин има записвания за над 750 души , основно българи и румънци. За няколко дни и гръцки групи са запазили 25 стаи. Лято 2010 ще бъде доста прилично и по-добро от миналото, допълни Валентин Йосифов.

Източник: News.dir.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук