Всички Новини Дискотеките в Слънчев бряг с вечерен час

Дискотеките в Слънчев бряг с вечерен час

Слънчев БрягВсички заведения под открито небе в Слънчев бряг да затварят в 24,00 часа, предлагат от Съюза на собствениците в най-големия ни морски курорт, съобщава в. Монитор.
Ако искането им стане факт, дискотеките, които работят на открито, ще трябва да забравят за DJ партитата до сутринта. Скандинавските и немски туристи, които често идват у нас заради евтината пиячка, ще трябва да се забавляват в няколкото закрити дискотеки, в ресторантите на хотелите и в стаите си.
Според ръководството на влиятелната организация шумът от нощните заведения е един от най-сериозните проблеми в Слънчев бряг. Много от по-възрастните туристи и тези с малки деца постоянно се оплаквали от високата музика и отказвали да се връщат у нас точно поради тази причина.
Проверка на "Монитор" показа, че няма законово основание, с което да се забрани на който и да е търговски обект да работи след 24,00 часа, ако при откриването му е разрешено такова работно време.
Кметът на Несебър Николай Димитров, изпълнявайки решение на общинския съвет, според наредбата за обществения ред може да санкционира собствениците на заведения, които пускат музика след 23 часа. Няма право обаче да ги затвори.
Председателят на УС на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Елена Иванова се е заела със задачата да направи проверка как този проблем е решен в общините Бургас и Велинград, където е забранено заведенията на открито да работят след 23 часа.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук