Всички Новини Румъния хвали Черноморието ни

Румъния хвали Черноморието ни

Хотел на Черно МореБългария е направила интелигентно приватизацията на Черноморския си регион и затова той се развива добре, заяви през уикенда румънският министър на туризма Елена Удря, пише румънският вестник „Ромъния либера". Удря определи като успешна приватизацията в българския туризъм.
Обратно, министърът заяви за румънското крайбрежие, че изглежда плачевно, давайки като пример незаконния строеж на плажа.
„Да се опитаме да приватизираме прозрачно и главно да се опитаме да докараме инвеститори, било то от вътрешния пазар, но предимно инвеститори отвън, които се занимават с туризъм от много време и знаят как се прави. България е приватизирала интелигентно и погледнете как им върви туризмът по Черноморието", каза румънският министър.

Източник: Агенция "Фокус"

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук