Всички Новини Плевен търси девиз

Плевен търси девиз

Плевен търси девизОбщина Плевен обяви конкурс за избор на девиз на града, съобщиха от пресцентъра. Инициативата е по повод 740 години от първото документиране на Плевен в историческите летописи.

Предложенията ще бъдат оценявани по три критерия, уточни пред журналисти кметът Найден Зеленогорски. Първият е девизът да представя в синтезиран вид спецификата на Плевен по отношение на история, култура, традиции и природни забележителности. Второто изискване е девизът да носи послание, а третият е да бъде кратък - до пет думи.

"Всеки може да изпрати плик със своето предложение до общинската администрация най-късно до 20 април", уточни Зеленогорски. Предложенията ще бъдат оценявани от постоянната комисия по култура и вероизповедания към общината, като най-сполучливите ще бъдат предложени за окончателен избор пред плевенските общински съветници.

Победителят в конкурса за девиз на Плевен ще получи парична награда от 300 лева, ще има и две поощрителни награди от по 100 лева. По преценка на комисията може да бъде връчена и само една награда в размер на 500 лева.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук