Всички Новини БДЖ пусна билетите за Великден

БДЖ пусна билетите за Великден

БДЖ - влакОт 15 март „Български държавни железници" ЕАД са въвели предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове през периода на Великденските празници, съобщиха от пресцентъра на националния превозвач.
Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но БДЖ имат практиката да удължават този срок, когато предстоят празнични периоди.
Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната.
Клиентите на „Български държавни железници" ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през Великденските празници от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.
Телефоните за връзка с гишетата „Информация" и билетните каси в гарите и бюрата са посочени в сайта на железопътния превозвач.
От БДЖ предвиждат да осигурят и допълнителни вагони за някои влакове по основните направления в страната през периода на празничните дни в началото на месец април.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук