Всички Новини Бритиш Еъруейз възстановявя полетите до Варна

Бритиш Еъруейз възстановявя полетите до Варна

Бритиш Еъруейз възстановявя полетите до ВарнаОт 1 април авиокомпания Бритиш Еъруейз (British Airways) възобновява полетите по линията Варна - Лондон, съобщиха от представителството на превозвача у нас. От компанията обявиха и една от най-атрактивните тарифи досега - 35 евро за еднопосочен билет и 70 евро за билет отиване и връщане (в цените не са включени летищни такси) от Варна до летище Гетуик, в британската столица. Компанията тества и специални тарифи от София и Варна до дестинации в САЩ и Канада като цените до Ню Йорк, Вашингтон и Бостън са от 281 до 291 евро.

Билетите по преференциалната тарифа от Варна до Лондон ще бъдат пуснати в продажба от 28 март , но за да бъдат ползвани ниските цени, пътуването трябва да бъде извършено в периода от 1 април до 31 май т.г.

Нова е и тарифата на Бритиш Еруейз за еднопосочен билет от София до летище Хийтроу, в Лондон. Тя започва от 99 евро с включени такси. За да се ползва тази цена, резервацията трябва да бъде направена онлайн, през портала на компанията.

Общо 34 са авиокомпаниите, които през тази година са заявили програми за летния сезон до и от летище Варна. Новите дестинации, по които са планирани чартърни полети, са Париж, Вроцлав, Бергамо и Архус в Дания.

Полетите до и от Париж ще бъдат обслужвани от XL Airways и ще започнат на 8 май.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук