Всички Новини България с награда от туристическо изложение в Москва

България с награда от туристическо изложение в Москва

България с награда от туристическо изложение в МоскваБългария получи специална награда на петото международно туристическо изложение Интурмаркет 2010, което беше открито в събота в руската столица, съобщи пресцентърът на министерството на икономиката, енергетиката и туризма.
Отличието се присъжда за активното участие и подкрепа на страната ни за ITM Москва и беше връчена лично от изпълнителния директор на Световната организация по туризъм Золтан Шомоги.

Страната ни участва за пети път в изложението Интурмаркет, в Москва. Темата на националното представяне е България - модерна целогодишна туристическа дестинация с акцент върху промотиране възможностите за културен, балнео, СПА и здравен туризъм.

На българския щанд се представят 10 съизложители - водещи туроператори и хотелиери, които оперират на руския пазар.
Демонстрации на СПА процедури, български народни танци и традиционна българска музика привличат посетителите на изложението, които тази година се очаква да достигнат 80 000.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук