Всички Новини Над 11 хил. компании участват в туристическата борса в Берлин

Над 11 хил. компании участват в туристическата борса в Берлин

Над 11 хил. компании участват в туристическата борса в БерлинНад 11 хил. компании от 187 държави ще вземат участие в започващата днес туристическа борса ITB в Берлин, съобщиха организаторите на изложението. Те ще заемат площ от 160 хил. кв.м. "През тази година броят на изложителите се увеличава, като има съвсем нови секции и компании", съобщи оперативният директор на борсата Кристиан Гьоке.

България участва на борсата с национален щанд от 540 кв.м. В него са включени 32 общини, компании и туристически сдружения. Толкова бяха и през миналата година. "Организациите и фирмите, изложители на щанда, ще бъдат разположени на регионален и продуктов принцип", съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, които организират националното участие на България. Ще бъдат представени регионите София, Тракия и Черноморие, СПА и балнеотуризмът, както и културно-познавателният. На борсата ще се представят софийският туристически район, както и общините Пловдив и Варна.

За пръв път през тази година на изложението ще има секция за фирми, предлагащи мобилни услуги при пътуване. Ще се проведе и конференция за ролята на социалните мрежи в туристическия бизнес.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук